Seyst nu VerkeersMeldpunt Zeist Lancering HLP 9449

www.verkeersmeldpuntzeist.nl

Seyst.nu lanceert VerkeersMeldpunt Zeist

Het is gebleken dat er in de afgelopen jaren veel klachten zijn over verkeerssituaties binnen de gemeente Zeist. “Als Seyst.nu krijgen wij veel berichten van inwoners over gevaarlijke- en onwenselijke verkeerssituaties,” aldus Roy Luca, fractievoorzitter van Seyst.nu. Om inwoners van de gemeente Zeist de gelegenheid te bieden hun op- of aanmerkingen en klachten te melden over deze situaties, is www.verkeersmeldpuntzeist.nl gelanceerd. Een website waar inwoners over specifieke onderwerpen eenvoudig hun klachten kunnen melden, ook over ‘drempellellende’! “Zo krijgen wij als lokale politieke partij de gegevens op een goede manier binnen en kunnen we klachten bundelen en gevaarlijke- of onwenselijke situaties doorgeven aan de gemeente Zeist en in specifieke gevallen deze ook op de agenda van de raadsvergadering plaatsen,” vertelt voorzitter van Seyst.nu Corien Groen.

Roy Luca: “Weggebruikers, ook voetgangers en fietsers, weten vaak heel goed wat er moet veranderen voor een goede doorstroming en de bevordering van de veiligheid van het verkeer. Meldingen over schade aan het wegdek, maar ook het melden van gevaarlijke situaties op voet- en fietspaden behoren tot de uitgebreide mogelijkheden van VerkeersMeldpunt Zeist. En we houden natuurlijk in de gaten of de gemeente daadwerkelijk de problemen aanpakt!” Seyst.nu hoopt met dit VerkeersMeldpunt Zeist hun steentje bij te dragen aan een veiliger verkeer in de gemeente Zeist.

www.verkeersmeldpuntzeist.nl

Fotobijschrift: Corien Groen en Roy Luca  van Seyst.nu lanceren met trots het VerkeersMeldpunt Zeist

Noot voor de reactie, niet voor publicatie:

voor meer informatie: M seyst.nu2013@live.nl, T 030 – 6953647, M 06-12390409