ondergronds
Foto: Roy Luca en Henk ter Steeg (gemeente Zeist) kwamen het nieuwe systeem bekijken en uitproberen. Vlnr: Omar Berlarbi en Cock Smeulders (R.K. Woningbouwvereniging Zeist) Francis van Diedenhoven (Seyster Veste), Henk ter Steeg en wethouder Roy Luca (gemeente Zeist) en helemaal rechts Soufyan el Ajjouri (stagiair bij Seyster Veste). Foto mag vrij bij persbericht gebruikt worden.

Opgeruimd Staat Netjes – Ondergrondse vuilopslag Flats Couwenhoven en Nijenheim

De stortkokers en vuilcontainers op wielen zijn verleden tijd! De flats in Nijenheim en Couwenhoven hebben nu een ondergrondse vuilopslag. Geen afvalopslag meer in het gebouw, geen nare luchtjes meer en een opgeruimd gezicht!

Voor bewoners zal het even wennen zijn, maar ondergrondse vuilopslag heeft grote voordelen. Woningcorporaties Seyster Veste en de R.K. Woningbouwvereniging Zeist vroegen de gemeente daarom om een ondergronds systeem. Een flinke investering die niet vanzelfsprekend is.

Francis van Diedenhoven (complexbeheerder Seyster Veste) is blij met de medewerking van de gemeente. “Wethouder Roy Luca en Henk ter Steeg (gemeente Zeist) hebben zich hard gemaakt voor de komst van de ondergrondse vuilopslag. Goed dat het gelukt is, we zijn harstikke blij met deze oplossing!” Op 1 december werd het systeem in gebruik genomen.

Persbericht 3 december 2015