fietspadsciencepark1

Onderzoek naar fietsroute Zeist-Utrechts Science Park

 

ZEIST – De provincie wil weten hoe de fietsroute tussen Zeist en het Utrecht Science Park verbeterd kan worden. Daarom worden er woensdagochtend flyers uitgedeeld. Op de flyers staat een link naar een enquête. Er wordt onder meer onderzocht of er behoefte is aan een snellere en kortere fietsroute. Ook wil de provincie graag weten of de locatie van de oversteekplaats op de Utrechtseweg in Zeist aangepakt moeten worden. “Het is een belangrijke route. Er werken en studeren veel mensen op het Utrecht Science Park. En er gaan ook steeds meer mensen naartoe en we willen graag weten of het allemaal goed gaat”, aldus Kato Marijs van de provincie.

Het onderzoek vindt plaats in samenwerking met gemeenten De Bilt, Zeist en Utrecht.

http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1412710