Nieuw geplaatste visvlonder in de Nieuwe Hakswetering in Brugakker

De gemeente Zeist heeft de afgelopen weken een  visvlonder in de oever van de Nieuwe Hakswetering in de wijk Brugakker geplaatst.

De aanleg is gebeurd in het  kader van de renovatie van de wandelcorridor tussen de hogerugwoningen in Brugakker. En ze dient als  vervanging van een oude vlonder die wat verder aan de Hakswetering lag maar die om veiligheidsredenen enige jaren geleden verwijderd moest worden.

De nieuwe plek voor de vlonder is  op verzoek van diverse vissers uit de wijk  Brugakker gekozen omdat de Nieuwe Hakswetering hier wat breder is  zodat de hengelaars meer speelruimte hebben om hun hengel  uit te gooien.

Wethouder R. Luca komt de vlonder officieel in gebruik nemen op  woensdag 1 juni om 18.00 uur. Hopelijk kunt u deze opening komen bijwonen.