Zeist Stemt

Zeist stemt

Lees hier de verkiezingskrant 2018.

burgemeester koos jansenBurgemeester Koos Janssen:

Stemmen doet ertoe!
“In de aanloop naar de verkiezingen vraag ik inwoners regelmatig of ze gaan stemmen. Natuurlijk doet het me goed als mensen zeggen ‘Jazeker, ik ga stemmen.’ Maar ook de gesprekken met twijfelaars of inwoners die niet stemmen, zijn waardevol. Ook u als lezer zou ik deze vraag willen stellen en ik nodig u uit om dat zelf ook te doen bij de mensen om u heen.

Heb het er eens over met uw kinderen, familie, vrienden. Wat vinden zij belangrijk in het leven? Grote kans dat het zaken betreft waar de gemeente een rol in heeft. Zaken die spelen in uw wijk, uw buurt, uw straat… Daar gaan de partijen in de gemeenteraad over en via de gemeenteraadsverkiezing bepaalt u mede wie dat zijn. Mijn stemadvies: maak gebruik van uw invloed, stemmen doet ertoe!

Download hier de verkiezingskrant of bekijk het direct hieronder.