Wijkservicepunt Vollenhove opening 2 1024x768

Nieuw Wijkservicepunt Vollenhove

In het nieuwe Wijkservicepunt Vollenhove kunnen inwoners terecht met vragen op het gebied van maatschappelijke ondersteuning, zorg, werk en inkomen, jeugdhulp, wijkzaken, leefbaarheid en veiligheid.

Organisaties

De gemeente vindt het belangrijk dat er in de wijk een plek is waar mensen aan kunnen kloppen zonder dat ze veel verschillende organisaties langs moeten. In het Wijkservicepunt zitten dan ook allerlei organisaties en partijen bij elkaar, zoals Kwintes, Sociaal Team, Wijkteam, Centrum voor Jeugd en Gezin, RSD, Meedoen in Zeist en de wijkagenten.

Stel je vragen

Voor veel verschillende vragen ben je hier voortaan aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als hulp in de huishouding, problemen met opvoeding, het organiseren van een buurtfeest of verkeersveiligheid. Kom vooral langs om je vragen te stellen!

Ontmoetingsruimte

Vrijwilligers van Kwintes helpen mee in het Wijkservicepunt. Als gastheer en gastvrouw vangen zij bewoners op die met een vraag komen op het gebied van zorg, leefbaarheid en overlast. In de gezellige ontmoetingsruimte kunnen mensen terecht voor een kop koffie, een praatje of een maaltijd. Daar organiseert Kwintes diverse activiteiten voor jong en oud.

Spreekuur

Wijkservicepunt Vollenhove bevindt zich aan de Laan van Vollenhoven 12b/16 in de Torenflat. Op dinsdag en woensdag is er spreekuur van 13.00 – 15.00 uur en op donderdag van 13.00 – 16.30 uur.