seyst.nu kieslijst def jan 22 1

Seyst.Nu: ‘wij gaan voor Maximaal Lokaal’. U ook ?

Het Bestuur van Seyst.Nu presenteert de Kieslijst met kandidaten voor de Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Deze lijst met voorgestelde namen is door de leden unaniem aangenomen. Voorzitter van het bestuur van Seyst.Nu, William Beurskens, zegt hierover: ‘een schitterende diverse lijst waar we trots op mogen zijn’. 

Seyst.Nu, momenteel met 3 raadsleden vertegenwoordigd in de Gemeenteraad, wil met een combinatie van (oude) bekenden en nieuw talent, Zeist mooier en veiliger maken. Roy Luca is ook deze ronde onze lijsttrekker. Luca: “Met onze slogan, “Maximaal Lokaal”, bedoelen wij dat wij graag voor het lokale gaan. Is het goed voor Zeist en haar inwoners? Dat is de vraag die wij ons altijd stellen bij zaken en het nemen van beslissingen. We willen oog voor onze inwoners. Benader ze als serieuze gesprekspartner en schrijf stukken in begrijpelijke taal. Verder willen we inzetten op het lokaal bouwen. Daarbij willen we ons dorpse karakter niet verliezen. Zaken als een tramlijn of windturbines vinden wij daar niet bij passen. Ik ben trots op de mensen op de lijst. Met mensen als Tijmen, Hanny, Esther en Vincent hebben wij echt talentvolle en betrokken mensen op de lijst. Tijmen en Esther zijn nu al buitengewoon raadslid en willen dit graag omzetten in een regulier raadslidmaatschap. Tijmen is als vader van jonge kinderen erg betrokken bij zaken als veilige fietsroutes, onderwijs en goede jeugdzorg. Ook het financieel gezond houden van de gemeentekas heeft zijn aandacht. Hanny (centrumbewoner) ondersteunt de fractie al geruime tijd. Haar interesse ligt bij het inrichten van woon- en werkgebied (leefruimte) met oog voor individuele belangen, milieu en duurzaamheid. Haar directe en kordate manier van communiceren kunnen we in Zeist goed gebruiken. Esther is een bekende naam en een echte verbinder. Zij kent veel mensen en is betrokken bij zaken als veiligheid en bij onze ondernemers. Vincent is een echte Zeister ondernemer met een prachtige zaak op de Slotlaan. Als ondernemer weet hij als geen ander wat de impact is geweest van alle centrum/Slotlaan-ellende. Hier wil hij verandering in brengen. Kortom, een daadkrachtige lijst die ik graag aanvoeren, maar we doen het echt met en voor elkaar.”

Seyst.Nu wil zich inzetten voor het lokale belang. Los van provinciale en landelijke ideeën uit de landelijke partijen. Voor Zeist en met Zeist. Maximaal Lokaal!

seyst.nu kieslijst def jan 22 1