roy luca hanny roelofsen

Boegbeeld Seyst.Nu, Roy Luca, draagt stokje fractievoorzitter over

Roy Luca is al jaren fractievoorzitter van Seyst.Nu, de lokale partij in Zeist waar hij zich al meer dan 20 jaar met hart en ziel voor inzet.

Juist die mijlpaal van 20 jaar is wat hem ertoe heeft aangezet om na te denken over zijn politieke toekomst. Door de afgelopen verkiezingen is er een nieuwe Seyst.Nu fractie gevormd. Waarom dan deze vernieuwing niet verder doorzetten? Tel daarbij op dat hij naast de lokale politiek al jaren zeer actief is binnen U26 GEMEENTEN, een lokale provinciale partij. Om daar een grotere rol te gaan spelen moet hij wel zijn tijd anders verdelen. 1 en 1 is 2 én een mooie gelegenheid om enerzijds een stapje terug te doen en anderzijds een grote stap voorwaarts te maken.

Per vandaag heeft hij het voorzitterschap van de fractie Seyst.Nu overgedragen aan Hanny Roelofsen, sinds maart van dit jaar actief raadslid van de partij. Roy heeft er alle vertrouwen in dat Hanny de fractie op de juiste manier zal vertegenwoordigen. Roy is en blijft actief binnen de fractie als gemeenteraadslid en zal voor Hanny een steun en toeverlaat zijn bij haar nieuwe taak. Hanny is enthousiast en dankbaar voor de haar geboden kans en wil samen met de fractie het lokale belang maximaal borgen.