prettig naar buiten seyst.nu

Prettig naar Buiten

Prettig naar buiten, dat klinkt toch prachtig! Een fijne prettige leefomgeving. In veel gevallen wonen mensen erg prettig in de gemeente Zeist. Het is alleen niet overal even prettig. Stoepen die kapot zijn, donkere plekken, rommel, ongezellige rotondes, slecht onderhouden groenstroken, onveilige fietspaden/schoolroutes, stoepranden die slecht toegankelijk voor rolstoelen/kinderwagens en rollators en ga zo maar door.

Seyst.Nu wil dat de gemeente zich actief gaat inzetten om te zorgen dat álle inwoners prettig naar buiten kunnen. Daarom lanceren wij: prettignaarbuiten.nl

Alle inwoners van Zeist hebben tot 15 oktober de tijd om alle niet-prettige plekken aan ons door te geven. Deze zullen wij tijdens de algemene beschouwingen overhandigen aan het B&W. U kunt eenvoudig een foto maken van de plek, goed de locatie vermelden en deze mailen naar: prettignaarbuiten@seyst.nu of uploaden via prettignaarbuiten.nl.