Bert van Oorschot
bron de Nieuwsbode

Nieuw buitengewoon raadslid: Bert van Oorschot komt de fractie van Seyst.Nu versterken.

Fractievoorzitter Hanny Roelofsen zegt hierover het volgende: “namens de fractie en het bestuur van Seyst.Nu zijn wij verheugd dat Bert ons team komt versterken. Bert is bekend met de politiek als voormalig lijsttrekker van 50+, welke in Zeist geen zetel behaalde bij de laatste verkiezingen. Het politieke bloed zit nog steeds bij Bert in de aderen en het is het lokale karakter van Seyst.Nu dat hem aanspreekt en waarom hij lid is geworden van onze partij. Bert is iemand die volop in het Zeisterse leven staat met o.a. zijn werk voor Meander Omnium en diverse vrijwilligerswerkzaamheden. Met zijn komst zijn we als fractie met Tijmen Visser (raadslid) en Dick van Keeken (buitengewoon raadslid) weer op volle sterkte en gaan we er weer maximaal lokaal tegenaan”.