schoolafb

Opgeruimde Zeistenaren

Iedereen die een schoon Zeist een warm hart toedraagt en zelf zo nu en dan zwerfafval opraapt is van harte welkom bij de bijeenkomst van de zogenaamde Opgeruimde Zeistenaren die op maandag 12 september van 19:00- 21:00 uur plaatsvindt bij De Boswerf in Zeist.

In gemeente Zeist zijn veel mensen actief met het opruimen van zwerfafval. Daarom organiseren we jaarlijks een bijeenkomst om dit onderwerp samen te bespreken en ervaringen uit te wisselen. Ook wordt verkend hoe door samen te werken we een nog beter resultaat en schoner Zeist kunnen bereiken. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door voor 9 september een mail met uw contactgegevens te sturen aan a.holland@odru.nl Bij aanmelding ontvangt u het programma van de avond.

Het adres van bezoekerscentrum De Boswerf is Prins Bernhardlaan 3. Auto’s kunnen worden geparkeerd aan de Boskant (voor de slagboom is rechts een parkeerplaats). Fietsen kunnen op het terrein worden gestald.

Kijk voor meer informatie ​ op www.zeistzonderzwerfafval.nl